På Äspögården finns 12 rum med egen dusch och toalett. Rummen ligger i ett nyare annex medan frukosten serveras i den gamla prästgården. Här kan du njuta av stillheten och slappna av i vår stora trädgård. Vill ni aktivera er kan ni låna badmintonrack, krocket eller något annat roligt spel. Eller varför inte låna en fotboll och spela på vår egen fotbollsplan? Under sommaren finns TV i ett gemensamt lekrum/TV-rum där föräldrarna kan slappna av i soffan medan barnen roar sig i lekhörnan.


 

Annexet består av två våningar med nio gästrum på nedanvåningen, varav två är handikappanpassade, och ytterligare tre gästrum på ovanvåningen. Det är sammanlagt två enkelrum, sju tvåbäddsrum, ett trebäddsrum och två fyrabäddsrum. På den nedre våningen finns under sommaren också ett kombinerat lek och TV-rum med en liten kökshörna. I den övre våningen finns en myshörna med TV. I kökshörnan finns möjlighet att göra te och kaffe och värma mat i micron, ugnen eller på spisen. En pärm med information om aktiviteter och sevärdheter, shopping och nöjen finns också här. På samtliga rum finns klockradio med alarm. Hela annexet med gästutrymmen och gästrum är rökfria. Gäster ombeds att röka utomhus.

Frukosten serveras i den gamla prästgårdsbyggnaden mellan kl. 8.00 och 10.00. Vid fint väder kan frukosten med fördel avnjutas i trädgården.

Vill ni äta lunch eller middag finns det en pizzeria i Klagstorp. I Smygehamn finns restauranger, affär och grillkiosk och i Beddinge finns det också flera restauranger. Vill ni hellre stanna i Äspö får ni gärna låna en grill av oss och inta er middag i trädgården. Enklare mat kan även tillagas i kökshörnan i annexet.

Incheckning sker enligt överenskommelse. Utcheckning senast 11.00. Betalning önskas kontant vid ankomst.